maanantai 10. huhtikuuta 2017

Maastoon!

Sunnuntaina olin tallilla ja pääsin pitkästä aikaa kunnolla maastoon. Titenkin perjantaina kävin Donskin kanssa jonkun pituisen maaston, mutta sunnuntaina käytiin melkein parin tunnin lenkki. Meillä oli Fraula rtasastajansa kanssa seurana ja maasto sujui minun ja Donskin osalta vaivattomasti. Fraulalla oli pieniä erimielisyyksiä vauhdista, mutta onneksi oli ratsastaja, joka sai tamman menon hillittyä.

Maastoilun aikana tuli huomattua Donskin arkominen hiekalla. Onneksi suurin osa matkaa oli märkää lanattua hiekkaa ja tamma pystyi liikkua ongelmitta. Maastosta ei valitettavasti tullut muita kuvia, kuin puhelimella selästä otettuja. Niitä laitan muutaman ja joitakin vanhoja kuvia, koska koko päivältä ei tullut kunnon materiaalia.


Maastoilun jälkeen oli Hulinan vuoro ja käytiin ensin maastossa, jonka jälkeen mentiin laitumelle, joka oli sen verran kuiva, että siinä uskalsi rauhassa mennä. Päästiin pitkästä aikaa hieman vääntämään ponin kanssa ja noin viiden minuutin työllä poni kulki kuuliaasti. Hulina oli paljon helpompi ratsastaa meille molemmille helpompaan suuntaan eli oikeaan. Vasemmassa kierroksessa poni yritti ängetä lapaa edelle ja kulki muutenkin mutkalla. Tämäkin saatiin onneksi loppua kohti siihen kuntoon, että kuljettiin jo normaalisti.

Tässä kuvassa on kyllä laatu niin kohdallaan kun olla ja voi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti