tiistai 19. toukokuuta 2015

Viivillä 17.5

Sunnuntaina olin Iidan mukana taas Viivillä. Haettiin Viivi tarhasta ja laitettiin käytävällä kuntoon. Harjattiin melko pitkään, kun odotettiin, että vaellus laiset lähtevät kentältä sääntöjä kertaamasta. Vihdoin kun kenttä vapautui laitettiin Viiville romaani selkään ja suitset päähän.

Iida ratsasti ensin Viivillä jonkin aikaa ja pidin Iidalle jonkin näköistä tuntia. Viivi oli melkoisen vauhdikas ja Iida päästikin minut melko nopeasti selkään. Iida nappasi meistä muutaman kuvan alkupuolella, eikä ne oikein onnistuneet.

Käveltiin hetki ja aloitettiin ravit, sillä neidillä oli sen verran virtaa, että kynnissä rauhoittuminen oli vaikeaa. Ravissa Viivi meni ihan hyvin suorilla, mutta ympyröillä painoi ensin niin ohjaa kuin pohjettakin vastaan ja oli muutenkin jäykkä. Loppua kohti Viivi kulki jo paremmin ja alkoi asettumaan ympyröille ihan hyvin. Laukassa Viivi kulki alusta asti siedettävästi, joten otettiin muutama onnistunut pätkä laukkaa.


Vaelluslaiset palasi aika nopeasti ja jouduttiinkin siksi lähtemään kentältä pois. Iida meni selkään ja kävi loppu käynnit maastossa ja minä menin talliin odottamaan. Kun Iida ja Viivi tuli pestiin Viivi ihottuma shamppoolla, laitettiin emulsio ja ihottumaloimi päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti