keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kesä tuli!


Viime viikolla kävin tallilla normaalisti ja viikon loppuna olin yötäkin. Tällä viikolla en ole tallille päässyt omista syistä johtuen. Loma alkaa lauantaina, joten sunnuntaina olisi tarkoitus päästä tallille ja alkaa treenailemaan ahkerasti, jos muutamat kisat pääsisi kesällä pyörähtämään! :)

Allin kanssa menee kerta kerralta paremmin, joka kerta tuntuu kuin sitä ymmärtäisi paremmin. Satulan laiton kanssa viimeksi tehtiin pidempään Allin kanssa töitä, mutta hyvällä tuloksella. Pidin Allia toisessa kädessä ja liikuttelin satulaa sen edessä ja sivussa varmaan 10 minuuttia. Lopussa oli voimat jo aika vähissä, koska aika paljon se koulusatula painaa. Niin kauan kun Alli reagoi satulaan sivullaan tai edessään liikuttelin sitä ja olevinaan nostelin selkään. Kun Alli seisoi nätisti paikallaan lähes nukahtamis pisteessä nostin satulan selkään ja neiti jatkoi seisomista. Vyönkin sai kiristää rauhassa ilman, että olisi tarvinnut koko ajan seurata taka jalkoja tai suuta.


Ratsastuksetkin Allin kanssa ovat menneet hyvin ja Alli on alkanut rentoutumaan varsinkin ravissa hyvin. Tosin aina jos lähelle tulee joku, niin Alli jännittyy ja pää nousee. Myös laukan nostot ovat alkaneet sujua paremmin ja Alli ei ole enään yrittänyt kuskailla muiden hevosten luo.

Hulinan kanssa olen mennyt viimeiset kaksi kertaa kentällä. Aijjeimmin meillä oli Hulinan kanssa kentällä ongelmia pysyä edes kunnon käynnissä, mutta laitumella olo on helpottanut asiaa paljon. Nyt Hulina on liikkunut viime kerrat erittäin hyvin ilman laiskottelua. Edelleen olen mennyt Hulinalla ilman satulaa, sillä odottelen että patista tullut haava on täysin ummessa. Viime kerralla satulan olisi voinut laittaa jo juuri ja juuri selkään, mutten vielä viitsinyt. Sunnuntaina varmaan jo satulan saa selkään. :)


(kuvat otettu itselaukaisulla, joten siksi epätarkkoja :D)

17.5 meille tuli laiduntamaan russ poni Peppi. Viime lauantaina menin Pepillä hetken ilman satulaa kentällä. Vaikuttaa ihan mukavalta ja fiksulta ponilta ikäisekseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti