maanantai 27. huhtikuuta 2015

Viikonlopun talleilut

Perjantai iltana postailinkin tallilla Paulan koneella. Lauantai aamuna heräsin siinä kahdeksan aikaan söin ja katsoin tv:tä jonkin aikaa. 10 jälkeen kävin hakemassa Lispin satulan, Hulinan uuden satulan ja Lispin suitset puomille sekä tietenkin Lispin.  Harjasin Lispin ja kokeilin Lispille Hulinan uutta satulaa, koska se on Hulinalle liian iso ja oli Lispille sopiva. Tosin satula oli pienen näköinen verrattuna Lispin omaan satulaan.

Alkuun juoksutin Lispiä pellolla ja katsoin miltä satula näyttää Lispin liikkuessa ja, koska näytti hyvältä menin hetken aikaa selässä. Lispi hösläsi, mutta rauhoittui loppua kohti. Ratstauksen jälkeen tulin alas, vietiin satula pois ja lähdettiin kävelemään loppu käyntejä uitto altaan luota pellolle.
Tässä Lispi ei näytä yhtään itseltään :DNenäeläinYhen aikaan käytiin Marin kanssa maastossa minä Allilla ja Mari Fraulalla. Maasto meni muuten hyvin, mutta Fraula temppuli alku matkalla ja Alli vimeisen pellon aikana. Illemmalla talutin Hulinaa samalla kun oltiin koirien kanssa lenkillä. Illalla menin kotiin, koska seuraavana aamuna 10 piti olla kirkossa riparin takia.

Kirkossa käynnin jälkeen menin taas tallille ja ratsastin Allin kentällä. Alli meni ihan hyvin, mutta itsellä oli kaikki avut kyllä niin hukassa kun olla ja voi! Myöhemmin katseltiin Paulan kanssa kuvia ja huomattiin, että nojailin ihan oudosti sisään yläkropalla ja katselin kaulaa?! Äkkiä nuo pois, ettei jää tavaksi! Ja aijjemmin ei kyllä noita nojailuja ole huomattu, eli vasta ovat tulleet...


vähän on kantapää korkealla :// :DD
Hulinalla en enään jaksanut mennä tai ei ollut niinkään innostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti