perjantai 24. huhtikuuta 2015

ei vaan mikään ole hyvä...

Tulin tallille koulusta suoraan isäni kyydillä. Kävin sisällä syömässä riisipuuroa ja vaihdoin vaatteet. Vaatteiden vaihdoin jälkeen lähdin hakemaan Hulinan varusteita ja Hulinaa etupihan puomille. Hoidin Hulinan ja laitoin uuden satulan selkään. Koitttiin Paulan kanssa satulaa useilla vöillä, mutta kaikki vyöt kiertyivat Hulinan "kainaloon". Päädyttiin sitten laittamaan vanha satula ja alle geeli sekä romaani. Lähdettiin taas laitumelle hyppäämään.

Aloiteltiin puomeilla ja jatkettiin ristikolla. Myöhemmin mentiin isolla ympyrällä useampaa pikku estettä putkeen. Hulina meni hyvin, mutta satula pyöri häiritsevästi liian pitkän vyön takia. Lopuksi vielä Paula otti muutaman kuvan kamerallani ja nostettiin yksi ristikko pystyksi, jotta saatiin parempia kuvia. Käynnit käytiin lopuksi maastossa.


Voi ei miten otsapanta on valahtanut :DHulinan ilme :D

Kun tultiin takaisin tallille otin Hulinalta varusteet pois ja vein tarhaan. Menin sisälle, söin lasagnea ja katsoin tv:tä. Paula lähti töihin kahdeksan aikaan ja jäin koirien kanssa sisälle. Hetkeä myöhemmin käytin koirat metsässä lenkillä, olin Artun ja Anskun kanssa ulkona ja sitten aloitinkin tänne kirjoittamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti