tiistai 21. huhtikuuta 2015

Viikonlopun hyppelyitä!

Lauantaina isäni vei minut tallille vähän ennen kymmentä. Hulinan uusi satula ja jalustimet oli vihdoin tullut, joten pesin ja rasvasin satulan sisällä ennen kuin tein mitään muuta. Vaihdoin ratsastusvaatteet päälle ja lähdin tarhalle.

Hain Hulinan tarhasta etupihan puomille ja hoidin. Soviteltiin satulaa ja se vaikutti hiukan kapealta, mutta selkään mennessä istui jo paremmin. Käytiin ruususen lenkin pellolla ja kasattiin pellon reunalle este, jota hypeltiin muutaman kerran. Hulina oli erittäin reipas ja sai taas olla tyytyväinen poniin.


Kun tultiin takaisin harjasin Hulinan ja vein takaisin tarhaan. Kävin pikaisesti sisällä ja lähdin takaisin tarhalle. Kävin rakentamassa kentälle esteitä ja otin Allin puomille. Alli oli huonolla tuulella hoitaessa ja varustaessa, mutta ratsastaessa ihan hyvän tuntuinen.

Alkuun mentiin kolmen esteen pikku sarjaa ja yhtä yksittäistä hieman suurempaa estettä. Myöhemmin Paula nosti yhden esteen n. metrin korkeuteen ja nappasi muutaman kuvankin.


Huhhuh toi jalka :D

kieltojakin tuli useampi.
Kieltohan sieltä tuli..
 Kieltoja tuli esteelle melko paljon, mutta lopuski saatiin muutama onnistuneempikin hyppy. Oma asentokin oli mitä oli kun ei ole taas pitkään aikaan kunnolla hypellyt. Nyt taas kun pääsee enemmän hyppelemään täytyy toivoa, että asento korjaantuisi.
Illalla istuskelin ja katselin tv:tä, kävin saunassa ja söin. 11 aikaan menin nukkumaan.

Sunnuntai aamuna nousin vasta yhdeksän jälkeen, söin aamupalaa ja kävin hakemassa Lispin varusteet ja Hulinan suitset  etupihan puomille. Pesin ja rasvasin satulan ja molemmat suitset.


Varusteiden pesun jälkeen hain Hulinan tarhasta puomille ja hoidin. Lähdettiin samalle pellolle kuin lauantainakin ja Paula pystytti sinne meille esteen. Hulina oli erittäin laiska ja tahmea liikkumaan. Tosin niin tapahtuu lähes aina kun Paula on paikalla.

Osku tuli hieman eteen kesken hypyn :D
Hulina tuntui pellolla niin laiskalle, että Paula ehdotti tien puolelle menemistä. Mentiin sitten pikku tielle, jolle Paula pystytti muutaman esteen.Onko pakko jos ei haluu? :D
Mentiin pellon kautta takaisin tallille ja poni pääsi takaisin tarhaan. Aika pian lähdinkin jo kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti