lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäis ratsastelua!

Sara tuli meille torstaina, joten perjantaina menimme Saran kanssa tallille. Ensin veimme tavarat sisälle ja possut ulos syömään. Sitten haimme puita ja menimme harjaamaan hevosia valmiiksi. Sara harjasi Fraulan ja minä Allin ja Lispin. Kun työt oli hoidettu, mentiin syömään. Ähkyinä lähdimme ratsastamaan, Sara Fraulalla ja minä Allilla. Sara oli nyt kolmatta kertaa ratsailla ja meni Fraulan kanssa yksikseen käyntiä ja ravia. Fraula meni koko ajan kiltisti.


Allin kanssa tehtiin perus juttuja ja otettiin tällä kertaa mukaan myös laukkaa. Laukassa Alli vähän hyppeli ja muutaman kerran oli alas tulo lähellä. Muuten olin todella ylpeä poniin.Lopuksi vaihdettiin hevoset vielä hetkeksi. Otin Fraulan kanssa muutamat laukat ja Sara pääsi kokeilemaan Allin kanssa raviakin,

Ratsasteluun tuhrautui n.3h, jonka jälkeen menimme auttamaan lampaan keritsemisessä. Kun lammas oli keritty, menimme sisälle taas syömään. Tällä kertaa pöydässä oli; lohta, perunoita, kasviksia, salaatteja ja jälkiruuaksi kakkua. Ruokailun yhteydessä pidimme pienen tauon, jonka jälkeen lähdimme Hulinalla ja Lispillä maastoon. Maastossa meni n.1h ja matkalla Sara pääsi  kokeilemaan Hulinan kanssa laukkaa. Maasto meni kaikin puolin hyvin.

Maaston jälkeen oleilimme tunnin sisällä ja lädimme sitten kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti