tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tallilla on taas tullut oltua paljon. Viikonlopun olin tallilla yötä ja arkena olin kolmesti tallilla. Nyt en kerro perusteellisesti joka kerrasta vaan pistän kuvia ja pientä selostusta väliin mitä on tullut tehtyä.


Lispin kanssa ollaan maastoiltu ja käyty kerran pellolla tekemässä koulu vääntöä. Sunnuntaina juoksutin Lispin ja lopuksi käytiin maastossa. Tamma on käyttäytyt oikein hienosti ja tullut jo vastaan mutaman kerran tarhasta hakiessa! :)


Jaah no Lihansyöjäponi on taas saanut oman Alli nimensä käyttöön siivolla käytöksellä. Allin kanssa olen muutamana päivänä tehnyt maastakäsin juttuja ja kahdesti ratsastanutkin.

Sunnuntaina Allin kanssa menin kentällä koulua. Alli meni erikoisen nätisti vaikka kaverit oli kaukana metsässä poissa näköpiiristä. Mentiin vain käyntiä ja ravia, koska Alli on ollut niin vähällä käytöllä hetken, että arvelin laukan pienellä kentällä olevan turhaa. Ravissa saatiin asetukset toimimaan hyvin kahdeksikoilla ja käyntikin meni ongelmitta.
Alli ei arvostanut kovin paljoa harjausta vaan meni suoraan piehtaroimaan :D
 Fraulan kanssa olen mennyt vain kerran tässä viikon aikana. Sunnuntaina höntsäiltiin Fraulan kanssa kentällä ja oli kyllä hauskaa! Melkein kuukauteen en ole Fraulalla mennyt ja edelliselläkin kerralla mentiin edes takaisin tietä hetken aikaa.

Hulinan kanssa ollaan käyty pitkiä maastoja Paulan ja koirien mukana sekä sunnuntaina hypättiin maastoesteitä. Mentiin n. 90cm ja poni oli melko innoissaan. Lopuksi vielä madallettiin melko pieniksi kaikki esteet ja hypättiin muutama kerta pienempänä silloin ponin into loppui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti