torstai 31. elokuuta 2017

Kuvia lähi päiviltä

Nyt vuorossa kuva postaus hyvin vähäisellä tekstillä! Kuvat ovat muutaman viikon takaiselta maanantailta, jotka jäivät tämän lyhyen tauon aikana koneelle roikkumaan ja nyt niistä on aika päästä eroon. Tänä kyseisenä tallipäivänä olin siis luokkalaiseni Jennan kanssa tallilla ja tämä pääsikin yhdellä kertaa kaikkien paitsi Tienan selkään. Vauhtia ei päivästä puuttunut, paitsi ehkä Hulinalta, joka näytti vähän hidasta puoltaan. Kaikki kuitenkin sujui ihan hyvin ja mentiin vain rennosti pellolla humputellen.
Muilla talli kerroilla kun olen ratsastanut Hulinalla, on poni taas näyttänyt enemmän reipasta puoltaan ja ollaan saatu niitä oikein hyviäkin pätkiä aikaiseksi. Donskin kanssa käytiin viimeksi sunnuntaina ja maanantaina maastoilemassa. Maanantaina käytiinkin vähän pidempi lenkki ja tamma tykkäsi kun sai liikkua kohtuullisen reipastakin tahtia välillä tietysti kohtuudella. Tällä hetkellä mulla on taas se ihanteellinen tunne, että ei ole sitä yhtä ainotta jolla haluaa mennä vaan useampi, joka tarkoittaa mun kohdalla sitä, että mielenkiinto pysyy yllä. Tietenkin Hulina ja Donski menee mulla ykkös ratsuina ja muiden selkään kapuan aina kun on sen aika.

Nyt voittekin varautua aika pitkään kuva tulvaan, joten jos kuvien katsominen ei innosta, jätä tämän postauksen lukeminen suosiolla tähän. Syy vähäiseen teksti määrään on kiireellä tehty postaus väsyneenä, eikä mielenkiinto riitä kipeänä, koulu hommien ohella hirveästi ylimääräiseen. Ajattelin kuitenkin postauksen nyt julkaista, ettei tauko veny ensin viikoiksi niistä kuukausiin ja siitä sitten samaa kaavaa eteenpäin. Suuri kiitos kaikille palautetta antaneille!
2 kommenttia: