torstai 29. kesäkuuta 2017

Keskiviikon kuvapainotteinen postaus kahdessa osassa

Tämä postaus tulee nyt otsikon mukaisesti kahdessa osassa, koska muuten postaus olisi ihan järjettömän mittainen ja kuvia olisi vielä tätäkin järjetöntä määrää enemmän. Julkaisen toisen osan loppuviikon aikana.

Sunnuntaista lähtien Sara on ollut  meillä, joten eilen oltiin tallillakin yhdessä. Iskä heitti meidät kymmenen aikaa tallille siitä heti mentiin laitumelle hakemaan Donski ja Valde. Valde meinasi olla alkuun hieman yhteistyö kyvytön, mutta namejen astuessa kehiin seurasi laitumelta ulos kuin koira. Sara harjasi Valden ja minä Donskin. Varustettiin hevoset ja lähdettiin maastoon.


Aloiteltiin sillä, että kerrattiin Saralle mieleen ratsastuksen tärkeimmät asiat ja kokeiltiin miten se kevytravi sujuikaan. Hetken kertailun jälkeen keventely sujui Saralla jo hyvin ja pystyin luottavaisin mielin jatkamaan maastoa pidemmälle mahdollisesta käännös kohdasta. Pienen keskustelun jälkeen Sara oli valmis ottamaan ensimmäisen laukkansa ja se meni enemmän kuin hyvin. Valde on kyllä ihan mahtava maastossa aloittelevempienkin ratsuna! Mulle tuli itellekkin hyvä fiilis kun näki, että Saralla oli oikeasti kivaa. Siroteltiin matkalle muutama laukkapätkä lisää ja muuten mentiin rauhaksiin.


Meillä unohtui laittaa Sports Tracker pois päältä, jonka takia aikaa on hieman liikaa. Lopuksi mentiin vielä hetki pellolla, jotta saatiin vähän kuviakin. Kuvailin ensin hetken Saraa ja Valdea ja sitten Sara minua ja Donskia. Lopuksi pääsin vielä käymään Valdenkin selässä. Ensimmäisenä siis Saran ja Valden kuvat kehiin:
Molemmat hevoset kulki oikein kivasti, mutta Donskista olen taas erityisen ylpeä. Donski kulki kivasti koko maaston ja pellollakin yllätti muutamaan kertaa ravissa kulkemalla pää kohtuullisessa korkeudessa. Muutenkin pellolla loppuravit meni aika kivoissa tunnelmissa kun huomasi Donskin oikeasti kuuntelevan.Aina niin viisaan näköinen Donski
Valden kanssa vain humputeltiin hetki pellolla ja otettiin sitten loppukäynnit. Valde oli hieman hidas, mutta kulki silti ihan hyvin. Oli kiva saada senkin kanssa hieman kuvia. Olihän tämä toki vasta viides kerta kun nousin Valden selkään enkä vielä tiedä kuinka se ihan oikeasti toimisi, jos osaisi ratsastaa sitä oikein.8 kommenttia:

 1. Ihanan kuvaisa postaus!

  VastaaPoista
 2. Onko Sara ratsastanu paljonki? Ei voi olla totta Donskin ilme viimeissä.. :D Hienosti Valde kulkee ja Donski myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei paljoa, muutaman kerran ratsastanut meillä. Donski on vähän hölmön näköinen välillä :D Kiitos paljon :)

   Poista
 3. Sulla on tosi nätti asento :) Luen blogiasi ensi kertaa ja tuli mieleen, että valmentaudutko paljonkin tai käytkö tunneilla? Olen itsekkin lämppäri ihminen, joten blogisi on mukavaa luettavaa. -Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en valmentaudu enkä käy tunneilla. Satunnaisesti (kerran vuoteen) saatan jollekkin tunnille eksyä. Mukava kuulla! :)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Muutenkin ihana postaus kun näin paljon kuvia ja hyvää tekstiä. :)

  VastaaPoista