perjantai 13. maaliskuuta 2015

Sunnuntain ja tiistain talleilut.

Sunnuntaina menin tallille Marin kanssa kahdentoista aikaa. Menin sisälle vaihtamaan vaatteet ja valikoimaan uusista satulahuovista Hulinalle ja Lispille yhdet käyttöön. Lispi sai vaaleanpunaisen varustuksen eli huovan ja korvahupun ja Hulina sai tummansinisen satulahuovan ja valkean romaanin.Mari oli ottanut jo meille Hulinan ja Fraulan kiinni. Harjattiin hevoset etupihan puomilla ja lähdettiin maastoon. Käytiin Ruususen lenkki, mutta matka jäi melko lyhyeksi tien jäisyyden takia. Mentiin hetkeksi vielä 2-tarhaan pyörimään ja päästettiin hevoset pois. Ratsastuksen jälkeen menin sisälle syömään ja Mari lähti.


Kahden aikaa käytiin Paulan kanssa maastossa Lispillä ja Allilla. Alli kuunteli Paulaa kivasti ja Lispikin oli rauhallinen. Kun käännyttiin takaisin jäikin Lispista jälkeen parikymmentä metriä. Alli otti muutaman ravi askeleen ja Lispi sai syyn lähteä vauhdilla kaverin perään. Mentiin nopeasti ohi ja saatiinkin odotella tarhalla jonkin aikaa Paulaa ja Allia. Käveltiin vielä opuksi pellolla hetki.Tiistaina Paula laittoi koulupäivän aikana viestiä ja pyysi tallille liikuttamaan Hulinan. Iskä haki mut sitten koulusta Turren kanssa ja tuli mukaan tallille.
Sain ensin hakea Hulinan taas seisoskelemasta keskeltä tietä syyttömän näköisenä. Vein Hulinan pihaan ja kävin sisällä.


Kun tulin ulos oli poni taas samalla kohdalla tietä. Ei kun taas hakemaan!
Käytiin Hulinan ja koirien kanssa metsälenkki ja laukkailtiin tiellä, joka oli vihdoin sulanut. Otin Allista muutaman kuvan samalla kun vein Hulinan tarhaan. Viiden aikaan lähdettiinkin jo kotiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti