sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Hulina on aina ykkönen, vaikka oiskin viimeinen ♥

Iida oli meillä yötä ja heräiltiin seitsemän aikaa. Syötiin aamupala ja pakattiin tavarat. Mentiin ulos 9.15 ja Kössi tuli hakemaan meidät.


Tallilla vaihdettiin vaatteet ja mentiin tarhalle. Iida otti Muffen, minä Lispin ja Noora Fraulan. Ratsastettiin aika vähän aikaa, koska traileri piti ehtiä vielä hakemaan. 
Iida ja Muffe ♥


Purattiin hevoset ja otettiin Alli kiinni. Heitettiin sille vain suitset päähän ja Iida pomppi selkään. Iida meni Allilla jonkun viisi minuuttia ja sitten Noora meni selkään.





Lipsukka









Vietiin Iidan kanssa vettä 2 tarhaan ja laitettiin siirrettiin kaikki hevoset sinne ja Hulina meni talliin odottelemaan lähtöä. Käytiin sisällä vaihtamassa kisa kamat päälle. Iida kantoi Hulinan tavarat ja minä hain ponin tallista. Lastattiin Hulina ja lähdettiin matkaan.
Matkalla tajusin, että kamera puuttuu.

Jatilassa harjattiin ja varustettiin Hulina. Ehdin juuri ja juuri juosta katsomaan radan ja sitten pitikin jo mennä verkkaan. Hulina kulki ensin ihan hyvin, vaikkei pitkään aikaan olekkaan ollut maneesissa ja vielä vieraita hevosia oli ympärillä. Pikku hiljaa Hulina vain hidastui ja hidastui, pohkeen kuuntelu loppui siihen. Verkka esteillä okseri oli Hulinan mielestä ihan hirveä ja sitä ennen poni otti aina käynnille välittämättä minun mielipiteestä ollenkaan. 
Radalla ekalle esteelle tultiin liian kovaa vauhtia, koska poni pelästyi tuomarin pilliä ja siksi tulikin kielto. Kuudes este oli Hulinan mielestä käynti okseri, jolle sitten tuli useampi kielto. Jatkettiin rata loppuun, vaikka saatiin hylky jo kuudennella esteellä. Radan aikana vielä tippui lunta, jota Hulina jäi viel' ihmettelemään.. Silti olen ylpeä ponista, kun toimi niinkin hyvin ensikertalaiseksi :)!

Tuossa meidän rata este 6:delle asti okserilla tulleiden käynti pätkien kanssa..
Kun rata oli menty taluttelin Hulinaa Iidan kanssa ihan hetken ja otettiin Hulinalta varusteet pois. Taisteltiin hetki koppiin menosta ja lähdettiin ajamaan. Tallilla hevoset viukoontui tarhassa kun päästiin pihaan. Vaikutti meno tarhassa siltä kun olisi uusi poni tullut.. Purattiin autosta tavarat ja poni. Aika pian lähdettiinkin jo palauttamaan traileria ja ajamaan kotiin.


Lilli & Iida ♥





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti