torstai 22. joulukuuta 2016

Kuulumisia nyt ja lyhyen ajan takaa

Blogi on ollut pitkään tauolla, mutta mahdollisesti nyt aika riittää blogin jatkamiseen. Tallilla käyntini on vähentynyt edellisistä vuosista paljon, mutta ei loppunut missään nimessä. Tallilla käynti on edelleen minulle hyvin tärkeää, mutta koulu ja muut vapaa-aikaa vievät asiat menevät usein edelle. Pyrin kuitenkin käymään muutamia kertoja viikossa tallilla.
Allin lähdön jälkeen innostukseni hevosiin ja muutenkin tallilla käyntiin loppui lähes täysin. Muutamien kuukausien päästä sain kuitenkin yhteyden Allin uuteen omistajaan ja pääsin tammaa katsomaan. Allin nimi oli vaihdettu Ralliksi ja se oli rauhoittunut järjettömästi siitä mitä se oli ennen. Oli ilahduttavaa nähdä kun Ralli makoili syksyisessä auringon paisteessa kahden hevos kaverinsa kanssa. Havahduttuaan ääniimme Ralli nousi ja käveli korvat hörössä tyytyväisen näköisenä. Tuntui uskomattomalta nähdä kuinka paljon Ralli oli ehtinyt jo muuttua muutamassa kuukaudessa.


Nähtyäni tamman juuri sille sopivassa kodissa ymmärsin, että päätös luopua Rallista oli kaikkien kannalta paras vaihtoehto. Toivon mukaan saan Rallia silloin tällöin käydä katsomassa vieä tulevaisuudessakin. Ikävä on tietysti vielä kova, mutta tieto siitä, että tamma voi hyvin on tällä hetkellä tärkein. Rallista otin kuvia uudessa kodissaan, mutta en siinä tilanteessa ymmärtänyt kysyä omistajalta lupaa julkaista Rallista kuvia täällä. Jonka vuoksi laitoin vain vanhoja kuvia yhteisitä hyvista ajoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti