torstai 5. maaliskuuta 2015

Muisto tilaisuus & tunti Jau Jaulla

Tiistaina menin tallille suoraan koulusta isäni kyydillä. Söin välipalaa ja kävin hevosten luona. Hulina oli erittäin allapäin, korvat "väärässä" asennossa, eikä herkut kelvannut. Poni vain seisoi yksin tallin nurkalla kaverit kaukana pellon laidassa. Otin Hulinan mukaani ja harjasin puomilla. Laitoin Hulinalle vaalean sinisen viltin selkään ja suitset päähän. Juuri vaalean sinisen viltin valitsin Muffen vuoksi, sillä Muffen tunnuns väri oli sininen.
Paulan kanssa mentiin Muffen haudalle mukana risti ja Muffen lempi lelu, jolla se viimeisinä aikoina leikki. Oltiin ensin hetki haudalla, jonka jälkeen Paula otti muutaman kuvan pellolla menosta.



Haudalla :( <3
Kun tultiin takaisin tarhalle haettiin Nooran kanssa Lispi ja Fraula. Menin Lispin kanssa 40 minuuttia ilman satulaa ja sain kerrankin olla oikein ylpeä tammasta! Pelleilyä toki oli, mutta hyviä pätkiä tuli niin paljon, ettei voi olla kuin tyytyväinen. Tamma lähti pyöristämään kaulaansa kauniisti ympyröillä ja oli helposti hallittavissa. Lopuksi laitoin Lispille rasvat takasiin ja vein takaisin tarhaan. Pian isäni haki minut ja vei Jau Jualle.

Kuvat sunnuntailta, kun olin Marin kanssa tallilla. Mari ratsasti Lispin ilman satulaa ja minä Allin pitkästä aikaa. Alli meni yllättävän hyvin, eikä temppuillut mitään. Lispi taas ei ollut kovin  mielissään eri ratsastajasta selässään eikä muutenkaan ollut mitenkään mielekkäällä päällä ja muutaman kerran Mari sai kerätä itseään neidin kyljestä takaisin selän päälle. Käväisin vielä lopuksi Lispin selässä ja neito alkoi rauhoittua. Äitin tyttö <3




Alli söpöilee Lipsukan takana ♥
Menin Isalla tunnin, jonka tällä kertaa piti Heli. Tunnin aiheena oli istunta ja istuin apujen käyttö, sekä töltin tahti ja taka jalkojen käyttö. Isan kanssa meni ihan hyvin, mutta tuntui hölmöltä pitää pitkiä ohjia koko tunti, sillä heti kun ohjat otti tuntumalle oli poni pysähdyksessä ja "yli koottuna". Isa toimikin ihan vain istunnalla helposti ja saatiinkin kehut kovasta yrityksestä ja hyvästä "ryhdikkäästä" menosta. Muutaman kertaa Heli joutui muistuttamaan minua siitä, että antaisin pidempää ohjaa ja pidentäisin askelta. Uusia asioitakin tunnilla opin paljon, sillä issikkaa on kyllä aivan erilainen ratsastaa kun koti tallin hevosia! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti